dinsdag 25 augustus 2009

Hallo, is daar iemand?


Duizend bommen en granaten! Hier ben ik weer. De vaste lezer zal wel de indruk hebben gekregen dat ik weer terug bij af ben. Mooi niet dus. Ik ben nog aan het lopenfietsenzwemmen hoor! Teller staat op minus 16 kilo! Dat zijn 64 pakjes boter...erg eigenlijk. Het is maar goed dat ik geen vaste lezers hebt. Wel 20.000 bezoekers in een half jaar.

Ik heb deze zomer lekker gesport. Ik heb elke week gezwommen, twee tot drie keer per week gelopen en een tot twee keer per week geracet of gemountainbiket.

Ik ben aanstaande zaterdag aan de beurt, goed aan de beurt. Een kwart triathlon. Voor degenen die het vergeten zijn: een half jaar terug woog ik meer dan 100 kilo, had nog nooit serieus gezwommen, kon niet langer dan 5 minuten achter elkaar hardlopen en had ook geen racefiets.

Ik moet eerst 40 baantjes zwemmen. Dat is op zich al een overwinning. Daarna het bad uit en binnen een minuut op de fiets voor 40 kilometer fietsen, alleen, dus niet lekker achter iemand aan, no sir, 4 meter afstand houden, niet stayeren. Goed, dan zijn we al 1 uur een 35 minuten onderweg, schat ik. Maar dan zijn we er nog niet...neej. Kers op de taart is 10 kilometer hardlopen. Erbij. Ter afsluiting. En zal ik je eens wat verklappen? Nou? Ok: Ik heb er zin in!

Over drieenhalve week trouwens de Dam-tot-Damloop by night! Zaterdavond en dan gaan we 16 kilometer stappen in Amsterdam.

Kortom, binnen een jaar van niks naar veel!

2 opmerkingen:

Gonda zei

Ik lees je, hoor:-)
Goed dat je nog lekker aan het sporten bent. Triathlon nog wel... zwaar! Zwemmen is niet mijn hobby, denk niet dat ik ooit een triathlon ga doen. Wel heb ik gisteren een PR op de 10 km gelopen: 55.01! Mijn oude tijd stond op 57.35. Er zit nog steeds progressie in!
Succes met je thriathlon, ik lees wel hoe het gegaan is.

Sander zei

Grappig, bijna iedereen struikelt over het zwemmen, maar het is echt heel leuk als je na een keer of tien zwemmen merkt dat je gewoon heel relaxed baantjes kunt trekken.

Maargoed, blijf rennen!