woensdag 6 mei 2009

Ik begin met het einde!


Ik loop nu al een tijdje, maar mountainbike, racefiets en zwem er ook bij. Dit bij elkaar opgeteld tussen de 5 en 7 uurtjes per week. Ik ben dus een multi-athleet! (hehehe)

Toen ik 4 maandjes terug een couch potato was, moest ik nog beginnen met hardlopen, zwemmen en moest ik nog een racefiets aanschaffen. Dit is dus gebeurt, dus het begin is er allang.

Ik ben 12 kilo lichter en een beetje geld armer en kan nu makkkelijk een uurtje joggen. Zwemmen moet nog komen, maar ik ben mezelf aan het coachen door me de Total Immersion-methode aan te leren als basis, dus over een maand of drie kan ik ook rustig 40 baantjes trekken zonder helemaal kapot te gaan. Racefietsen is meer een kwestie van snelheid vergroten, omdat ik al een jaar of 6 mountainbike zit dit wel snor. Ik stap op en poets solo zo 60 kilometer weg in twee uurtjes. (wel wind mee de berg af natuurlijk)

Ik heb eind april een 10 kilometer gelopen ruim binnen het uur. Ik ga dit jaar een achtste- en een kwart triathlon doen en de Dam tot Damloop, de Diepe Hel Holterbergloop en van de winter ook de Halve Marathon van Egmond aan Zee. Tenslotte ken ik een paar complete mafkezen die zich in de survivalruns hebben gestort en mij er ook een klein beetje voor aan het warm maken zijn, dit ga ik vanaf oktober eens proberen, wie weet waar dat schip strand.

Maargoed, ik zit nu dus met het volgende dilemma: Moet ik stoppen met "Ik begin met hardlopen"? of niet? Het is namelijk niet meer zo dat ik nog steeds begín met hardlopen. Maarja, het moment dat je begint met hardlopen duurt strikt genomen maar een fractie van een seconde, dus helemaal correct is het sowiezo niet. En dat hardlopen, tja, ik doe vanalles, dus het zou ook "Ik begin met vanalles" kunnen heten, maar dat is ook erg vaag.

Moet ik mijn blog verhuizen en hernoemen? Moet ik doorgaan met het blog in zijn huidige vorm? Zal ik helemaal stoppen?

Mijn verzoek aan jou, lezer, laat even een reactie achter met jouw suggestie! Ik weet het namelijk niet meer! Ik neig nu naar helemaal stoppen met het blog, maar wellicht weten julie mij te overtuigen!

Alvast bedank voor de hittips! Ik reken op je!

4 opmerkingen:

Gonda zei

Gewoon doorgaan en verder bloggen over je sportavonturen!

Linda from The Netherlands zei

Ja, lekker verder bloggen! Ik lees het echt graag :D

Leslie zei

Ik deel dezelfde mening. Gewoon blijven doorgaan. Je moet de blog niet gaan verhuizen of hernoemen. Mensen die net beginnen met lopen beginnen hier te lezen en zien een grote vooruitgang in een zeer korte tijd en raken volgens mij daardoor extra gemotiveerd om door te blijven gaan.

Anoniem zei

Pas je titel gewoon aan 'ik ben niet te stoppen', ofzo..
Vooral doorgaan dus!
Lieke