zaterdag 24 januari 2009

Podcast Start to Run met Evy Gruyaert downloaden?


Even een mededeling van huishoudelijke aard.

Vele goede voornemers zoeken de podcast van Start-to-Run, overal en nergens wordt de vraag gepost: Waar kan ik toch die mp3's downloaden? Vlaanderen Sportland heeft ze tenslotte van hun site gehaald. Veelal loopt het dan uit op Torrents. Niet iedereen kent dit fenomeen, dus gelukkig voor de digibeten onder julie is zorgverzekeraar VGZ de reddende engel en heeft de bestanden onder de naam Podcoach op hun site.

Nu ben ik ook de beroerdste niet: Dus klik hier voor de 27 lessen. (Via de site van GZV) Nou, dit mag dus niet meer vanwege copyright en andere onzin. Maar ik heb wel een tip! Zoek in Google op "vgzpodcoach" en misschien staat er wel wat intressants tussen de openbare informatie op Google!

Als tegenprestatie verwacht ik natuurlijk dat julie mij ook op de hoogte houden van julie eerste stapjes, want zo motiveer je elkaar hopelijk ook. Dus een reactie wordt op prijs gesteld!

42 opmerkingen:

Daniel zei

hey Sander! eenzaam wereldje dat hardlopen he.. en toch weer niet met Evy on your site hehe. keer samen een dijkje pakken langs de ijssel? ik wacht t telefoontje van Evy af.. spreek je wo op de skaatzbaan :) grtz D.

Sander zei

Heu! Is goed jongen! Leuk! Maar ik moet de eerste tien weken leren lopen, anders loop ik ook van die vervelende blessures op! Ik mis je wel aan de linkerkant bij de 'volgers'! Uitroeptekens zijn fijn!

Anoniem zei

Nou, ik ben blij dat ik ze hier zo makkelijk kon downloaden. Maak vandaag een start met de lessen, in het kader van werkontwijkend gedrag... bedankt dus!

niek zei

na lang zoeken..........THANKS!
weet je ook een link voor deel 2 (10km)?

Anoniem zei

Super thanks

Anoniem zei

Hey Hallo,..
Wat leuk dat je dit bedacht hebt. Ik wil gaan hardlopen om na een operatie en heel veel kilo's overgewicht weer een beetje op mijzelf te gaan lijken 2 jaar geleden. Ik zag het op de hyves van Esther groenenberg staan en dacht dit heb ik nodig. Ik ben dan nu ook snel de mp3 aan het downloanden en ga maar aan de slag. Dank je wel Evy. Groetjes Jocelyn.

Anoniem zei

Merci,

Vandaag gaat het gebeuren, ik begin met lopen (nog niet hard waarschijnlijk)
Ben benieuwd of er over enkele weken wat van die 108kg af is. Over 10 weken post ik het resultaat.
bedankt voor de download.

G.N.

Sander zei

Hey allemaal. Leuk om te lezen dat julie er blij mee zijn. Ik weet wel waar je deel twee vindt. Doe me je email, dan mial ik je de gegevens.

Ik ben in 3 maanden 8 kilo kwijt, zoals je hebt gelezen, dus het werkt zeker én je voorkomt veel blessures door het langzaam op te bouwen.

VOlgende week zondag 10 kilometer loop!

Anoniem zei

Echt fijn dat de podcast hier nog terug te vinden is. Ben al even hiernaar aan het zoeken. En nu met goede voornemens eraan beginnen!!!! En al lopend op naar de zomer....
Degene die hier net als mij nog maar net aan gaan beginnen succes!!!!
Grtz Nena

Sander zei

graag gedaan!

Anoniem zei

weet je ook een link voor deel 2 (10km)?


Ik zou deze ook graag willen ontvangen.

Je kunt me vinden op http://luingem.hyves.nl/ Waar ik in een blog deze pagina heb gepromoot en inmiddels zijn 3 vrienden begonnen!

Zelf volg ik de lessen op de crosstrainer, lijkt me dat dit net zo goed werkt?

Gr,
Marianne

Sander zei

Ik zou lekker naar buiten gaan! Maar het werkt vast....

Anoniem zei

merci voor de start to run programma .weet jij ook deel 2groetjes en bedankt

Angelina zei

Eindelijk na heel lang zoeken de podcast van 0 - 5km gevonden. Hartelijk bedankt. Ik ga er met goede moed aan beginnen.

Jeffrey zei

Sander, bedankt voor de link. Eindelijk nog ergens de files vinden. Superthanks.
Nu nog lessen deel 2 te pakken krijgen.
Ook sinds 20 april een nieuwe reeks van Evy Gruyaert (www.keeprunning.be), maar nog geen e-mail gekregen daarvan. Iemand daarover ervaring?

jeffrey zei

Sander, hoe kan ik je e-mailadres te pakken krijgen op deze website, (dit voor de link voor deel 2)?

Brecht Debackere zei

Geachte mevrouw, heer,

Ik maak u dit schrijven over, waarvan de datum van het elektronische schrijven als verzendingsdatum geldt, in mijn hoedanigheid van coördinator inning van SIMIM.

Simim werd op 21 juni 1995 opgericht door leden van de Belgische federatie van de fonografische industrie (Ifpi Belgium) als beheersmaatschappij voor de rechten van de muziekproducenten. Simim is de enige beheersmaatschappij voor de muziekproducenten die erkend is door de overheid. Simim heeft tot doel om op een zo effectief mogelijke wijze de rechten voor de muziekproducenten te innen en te verdelen onder de rechthebbenden. U kunt onze ledenlijst raadplegen op de site www.simim.be.

Eén van onze taken is het verlenen van licenties voor het gebruik van de opgenomen muziek van onze mandaatgevers, en daardoor het vermijden van inbreuken op de intellectuele eigendom van onze leden. Bovendien ondernemen wij actie tegen alle natuurlijke – en rechtspersonen die het illegale gebruik van het repertoire van onze mandaatgevers vergemakkelijken, aanmoedigen of toelaten.

Wij stellen vast dat op de ondervermelde Url bestanden ter download (of links naar deze bestanden) aangeboden worden, waarin geluidsopnamen van onze mandaatgevers gebruikt worden:

http://ikbeginmethardlopen.blogspot.com/2009/01/podcast-start-to-run-met-evy-gruyaert.html


Krachtens artikel 39 van de wet van 30 juni 1994, hierna de auteurswet genoemd, hebben onze leden op de hen toebehorende muziekopnamen, de volgende exclusieve rechten:

- de reproductie, direct of indirect, tijdelijk of duurzaam, volledig of gedeeltelijk op om het even welke wijze en in om het even welke vorm;

- de mededeling aan het publiek volgens ongeacht welk procédé, met inbegrip van de beschikbaarstelling op zodanige wijze dat deze voor leden van het publiek op een door hen individueel gekozen plaats en tijd toegankelijk zijn;

Indien u over de gebruiksrechten van deze bestanden beschikt hebt u de mogelijkheid een licentie aan te vragen voor dit gebruik en kunt u al deze bestanden in de toekomst verder blijven aanbieden. Zolang u over geen licentie beschikt moet u deze inbreuk op de rechten van onze mandaatgevers staken en de muziekopnamen van de bovenvermelde webpagina’s alsook alle opgeslagen versies ervan verwijderen.

In het andere geval vragen wij u om onmiddellijk deze inbreuk op de rechten van onze mandaatgevers te staken en van de beheerders te eisen dat zij de bestanden van de bovenvermelde webpagina’s alsook (indien zij de originele drager niet bezitten) van de harde schijf te verwijderen of, bij gebreke aan een reactie van deze personen, zelf de nodige maatregelen te nemen teneinde de toegang tot deze site onmogelijk te maken.

Wij behouden ons in alle geval het recht om een vergoeding voor de schade die onze leden hebben geleden te eisen.
Gelieve ons de ontvangst van deze notificatie per kerende te bevestigen en ons te informeren over de door u genomen maatregelen om deze inbreuk stop te zetten.

Wij willen u in voorkomend geval ook herinneren aan artikel 20, §3 van de wet van 11 maart 2003, die u, in uw hoedanigheid van dienstverlener, verplicht de onwettige activiteit of informatie onmiddellijk te melden aan het bevoegde Parket. Gelieve ons dit tevens per kerende te bevestigen.

Dit elektronisch schrijven geldt als kennisgeving en ingebrekestelling en wordt u overgemaakt onder voorbehoud van al onze rechten en zonder nadelige erkentenis.

In voorkomend geval vrijwaren wij u voor de tegen u ingeleide vorderingen voor schade die rechtstreeks het gevolg is van de door ons gevraagde maatregelen onder de volgende voorwaarden :
- de maatregelen werden enkel genomen tegen de door ons genotificeerde url’s en de
beheerders van deze url’s;
- de maatregelen werden prompt genomen .

In afwachting van uw berichten, verblijven wij,

Met beleefde groeten,Brecht Debackere
Coördinator Inning

Anoniem zei

Schandalig! En de auteursrechten dan? Moeten die dan niet meer gerespecteerd? Perplex is wat ik sta bij een dergelijke schending van de intellectuele eigendommen. Torrents? "Start to run" ingeven op www.torrentz.com zoekmachine? Waar zijn jullie manieren...

En dit allemaal om comfortabeler te kunnen lopen?

Schandalig...

Peh...

Sander zei

Ja, anoniem. Een schande.

Anoniem zei

Sander, Super dat jij dit beschikbaar stelt! Ik en een aantal vriendinnen lopen nu al een paar weken met Evy en het is echt goed te doen! Ook ik hou me aanbevolen voor de serie naar 10 km lopen. Waar kan ik die vinden? Groetjes uit de Randstad!

Anoniem zei

http://bongercorp.com/start2run/
ben 'm nu aan het downloaden...lijkt goed te gaan!
groeten,
annemarie

Robin zei

Hallo, ik las dat je ook deel twee van Start To Run had?! Ik ben bezig met de eerste en zou hierna graag verder willen. Zou je me de link kunnen doormailen?
rbnsmits@gmail.com

Anoniem zei

En dan ook graag het link doormailen naar janneke020@gmail.com.
Bedankt!!

Anoniem zei

wil je mij de link ook nog sturen? fam.vanzanten@planet.nl.
alvast bedankt voor de moeit

gr astrid

Els zei

Hey,

kan er iemand mij ook de twee sessies doorsturen van start to run...zeker de tweede versie van 5-10 omdat vijf al redelijk goed lukt.
joosenels@hotmail.com
Alvast bedankt!

hanszijlstra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
hanszijlstra zei

he iedereen,,

ik heb net mijn laatste training sessie achter de rug mooi dat jullie ook hardlopen. ben in een maand drie kilo afgevallen..
nou ben ik net klaar met 0-5 kilometer maar zou graag nu willen beginnen met de 5-10 kan iemand mij die alsjeblieft sturen naar: hanszijlstra@msn.com

alvast bedankt.

Hans

Anoniem zei

Hallo,
Ik ben al heel lang op zoek naar de lessen van start to run 0-5 km. Kan iemand ze heel misschien naar me toe mailen?? mm.venema@hotmail.com.
Ik zou die gene erg dankbaar zijn, omdat ik heel lang zoek.

groetjes van maaike

Anoniem zei

ik zou graag staren met start to run
kan iemand die van 0-5km doormailen

vandaelejurgen@hotmail.com

Anoniem zei

Hallo,
ik ben ook op zoek naar zowel de bestanden van 0-5 km als die van 5-10 km, maar kan ze werkelijk nergens vinden. Wie wil ze naar mij sturen? msn260@student.vu.nl
Alvast bedankt!1

Anoniem zei

hallo,

ik wil graag starten met start to run 0 - 5 km met Evy..Maar ik kan het download programma nergens vinden..wie kan mij helpen?
mailen kan naar: crystal_lie@hotmail.com

Alvast bedankt!

Esther zei

Hallo! Kan iemand mij de Start-to-Run lessen opsturen voor 5 naar 10 kilometer. Ben al lang tevergeefs op zoek, dus zou fantastisch zijn! Mijn mailadres: hague1978@hotmail.com. Alvast bedankt!
Groetjes, Esther

Melanie zei

Hallo,

ben ook al een tijdje op zoek, had ze ooit eens gedownload via VGZ, maar ook daar kan ik ze niet meer vinden. Kan iemand mij een linkje sturen waar ik 0-5 kilometer en 5-10 kilometer kan downloaden?
kan naar melanie_koot@hotmail.com
alvast bedankt. Gr. Melanie

André zei

Flauw hoor, eerst de hippe radiozender uithangen met gratis Mp3's. En dan na enkele jaren geld willen vangen. Ik heb les 1 tot en met 10 van 0-5km en ben nu bij les 9. Wie begrijpt mijn frustratie!
kan iemand me met les 11-27 van 0-5km en 5-10km helpen?
mail; info@andrevanloenen.nl

Anoniem zei

Hoi Melanie en Andre,
Kijk eens op de site runningplus.nl. Daar kunnen ze je verder helpen aan de podcast van Start to Run. Succes!

Sander zei

Lieve lezers,

Ik kan echt geen links meer plaatsen naar de podcast. Ik weet dat dze in het illigale circuit circuleren, dus bijvoorbeeld op Torrentsites. Google maar eens en je vindt wat je zoekt. En als je mijn hele blog leest ben je ook een ervaring rijker natuurlijk! ;-)

Anoniem zei

Als aanvulling op Sander, op de binarie-groepen wordt de podcast bij het leven aangeboden. www.binaries4all.nl leert je alles wat je moet weten.

Start to run zei

Op de volgende website vindt je de schema's & podcast nog terug!
http://www.start-to-run.be

Ook is er een uitgebreid forum waar je je mening & ervaringen kwijtkan!
http://www.start-to-run.be/forum/

Start to run loopschema zei

Op de volgende website vindt je de schema's & podcast nog terug!
Start to run

Start to run loopschema's

Ook is er een uitgebreid forum waar je je mening & ervaringen kwijtkan!
Start to run forum

Anoniem zei

Hey,,

Hieronder een link van de 0 t/m 5 km. hoop dat hij het zo doet

http://cid-d3f9cde4ce14abe3.office.live.com/browse.aspx/Evy

Anoniem zei

Op het internet gevonden links om de podcast(0-5 km) te downloaden:

http://pastebin.com/XyZkKuPG

Start to run zei

Halve marathon schema