woensdag 25 februari 2009

Nog 3 weken!


Tering. Wat gaat het eigenlijk snel. Ik loop volgende week zaterdag gewoon 2x15 minuten met 2 minuutjes wandelen in het midden. Dat had je me 2 maanden geleden niet moeten wijs proberen te maken, ik had je keihard in je gezicht uitgelachen, met consumptie.

Conclusie: MAKKIE! Ik kan het iedereen aanraden. Het is de helft van half zo zwaar dan je denk dat het is. Vooral die eerste week moet je even doorheen, maar zodra je progressie voelbaar is, begin je er eigenlijk al vruchten van te plukken. Paar voorbeelden die op mij van toepassing zijn: Ik slaap beter, mijn werkdagen lijken korter omdat ik minder loom ben de tweede helft van de dag, ik voel met mentaal beter,ik raak wat kilootjes kwijt en ach, ik kan nog wel een aantal clichés uit de mouw schudden, maar het is net als een roker vertellen waarom hij of zij zou moeten stoppen, gewoon er achter staan en doen.

Newsflash

Er bestaat trouwens een kans dat ik helemaal doordraai en mezelf ga inschrijven voor een kwart triathlon eind augustus.

Ja, hij is helemaal gek geworden! Hij draaft door. Overdrijven is ook een vak. Dat komt er toch niet van. Blablabla die bla!

Ik zal er wel een pol van maken, dan kunnen julie stemmen. Als het volk vindt dat ik mezelf moet pijnigen met 1 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen achter elkaar op 1 dag, dan offer ik me wel weer op!

Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig Sander,
Ik heb zojuist al je blogjes gelezen en je site direct onder 'favorieten' weggeschreven. Heerluk! Sta ook op het punt van beginnen. Ook met Evy. Je bent mijn voorland ;)
You go boyyy
Lieke

Jan zei

Hey Sander,

Jij bent goed bezig hoor! Misschien kan je zelfs aan de leukste halve marathon van Nederland mee komen doen in Eindhoven in oktober. Met een beetje goede wil kan je dat best halen. Ik ben er ook voor aan het trainen ( http://wereldwijde.web-log.nl/ ).

Suc6!

Jan