zaterdag 18 april 2009

Radiostilte


Ik leef nog.

Sterker nog, morgen gaat het gebeuren. 10 kilometer. Voor sommigen een trainingsloopje op zondagochtend, voor iemand die 13 januari nog nooit van zijn leven hardloopschoenen had aangehad een overwinning. Begrijp me niet verkeerd, wel gesport vroeger. Tennis, Skateboarden, Squashen, Racefietsen, MTB. Maar hardlopen niet. Ik zet in op 60 minuten. Elke minuutje sneller zou leuk zijn.

Waarom een tijd geen bericht geschreven? We hebben een huis gekocht en er moest zo onwijs veel geregeld worden dat er weinig tijd overbleef. En oh ja, ik wordt voor de tweede keer vader! Dat gaat je ook niet in je koude kleren zitten.

En over koude kleren gesproken, ik ben 34 geworden en heb een prachtig zomersetje van Nike gekregen van mijn poppetje.

Ik ga verder. Verder met die mentale voorbereiding op morgen. Ofzo.

5 opmerkingen:

Annemarie zei

succes Sander!

Via hyves op je blog gekomen waaruit bleek dat je in Deventer woont.
wil zelf (weer) gaan lopen, hoop op eenzelfde discipline!

Sander zei

nou, als je mij een beetje kent, weet je dat die discipline nou niet echt mijn allersterkste karaktereigenschap is. Het is ook een soort verslaving en je voelt je er merkbaar lekkerder bij. Die eerste 3/4 weken zijn het zwaarst, daarna draait het zich om in onrust als je 2 dagen niet loopt....houd me op de hoogte!

Tancaliel zei

Hee,

ik volg je blog al een tijdje (gevonden via het hardlooptopic op GoT), maar had nog niet eerder een berichtje achtergelaten. Maar bij deze wou ik je toch even heel veel succes wensen :D

Toevallig ga ik zelf ook precies vandaag m'n 1e 10km lopen, bij de City Run van Hilversum. Ben wel iets minder snel, ik ga eerder uit van 1u10.

Maak er een leuke dag van! Succes! Groetjes, Laura

Sander zei

Thanks, jij ook! En laat ff weten hoe het ging!

Annemarie zei

Jammer dat ik je inderdaad niet ken, maar tóch...als jij in januari bent gestart en nu al meedoet aan een wedstrijd. Respect voor!

Podcast van Evy heb ik nu ook in mijn bezit, vandaag maar even kijken hoe het gaat.
Hoe stippel je eigenlijk een route uit voor die lessen van haar? Ze zijn gebaseerd op tijd en de laatste is 5 km, maar zit nog een beetje te kijken hoe je begint.

Hoor graag hoe de IJsselloop is gegaan!